Нова стрілянина в Києві – біля Святошинського суду. Є поранені

 

У Києві біля Святошинського райсуду сталася стрілянина, щонайменше одна людина дістала поранення.
Про це повідомляє прес-служба ГУ столичної поліції.

За попередніми даними правоохоронців, конфлікт виник на вулиці Жилянській між двома групами осіб, постраждав один учасник інциденту. Оголошено план “Перехоплення” – розшукують автівку Hyndai Accent або Opel сірого кольору.

Про конфлікт поліції повідомили в понеділок, 29 січня, о 13:50.

На місці події правоохоронці встановлюють всі обставини того, що сталося.

Вирішується питання щодо внесення події до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (“хуліганство”) Кримінального кодексу України.

При цьому, за даними ресурсу “Київ оперативний”, унаслідок стрілянини постраждали троє осіб, проте двоє відмовились писати заяву.
Зазначається, що конфлікт стався під час судового засідання з приводу законності діяльності однієї із транспортних компаній.

Нагадаємо, це не перший випадок стрілянини в Києві 29 січня. Раніше повідомлялося про те, що вранці на вул. Лагерній сталася стрілянина, внаслідок чого двоє осіб дістали вогнепальні поранення через конфлікт навколо “лотерейного” салону, один чоловік помер.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна