На Сумщині затримали порушника державного кордону

 

Уночі 25 січня прикордонники Сумського загону затримали порушника державного кордону України.

“Реалізовуючи інформацію, отриману від оперативних співробітників Держприкордонслужби, прикордонний патруль неподалік населеного пункту Будки, що у Білопільському районі, затримав нашого співвітчизника. Чоловік пішки намагався перетнути кордон з території України на територію Росії поза встановленими пунктами пропуску”, – повідомила прес-служба ДПСУ.

За спробу незаконного перетинання державного кордону України на 41-річного громадянина складені адміністративні матеріали за ст. 204-1 КУпАП (“незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України” – тягне за собою накладення штрафу від 100 до 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або адміністративний арешт на строк до 15 діб).

У ДПСУ зазначають, що у 2017 році прикордонники Сумського загону затримали 277 порушників державного кордону, з них – 29 нелегальних мігрантів.

Читайте також:
“Зомбі” на болотах: прикордонники затримали заробітчанина,
який побоявся вертатись з РФ в Україну легальним шляхом

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна