Відбудова Донеччини: в Дружківці відкрили басейн і ще три соціальні об’єкти

 

У Дружківці Донецької області, що за 40 км від лінії фронту, капітально відремонтували дитячо-юнацьку спортивну школу з плавальним басейном та ще три соціальні об’єкти.
Як передає “Новинарня“, про це 24 січня повідомив голова обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

“Для міста це стало справжнім святом – басейн не працював 10 років, а відтепер його зможуть відвідувати як діти, так і дорослі”, – написав він у “Фейсбуці”.

За його словами, роботи з реконструкції та капітального ремонту тривали протягом 2016-2017 років. За цей час побудували стаціонарну котельню, яка забезпечуватиме дві чаші басейну, велику й малу, гарячою водою, встановили системи хімічної водоочистки та дезінфекції, витяжки й нагнітач повітря, вентиляцію, відновили системи водопостачання, каналізацію, електромережі, обладнали роздягальні, осучаснили будівлю.

Фінансувалися роботи з державного, обласного та місцевого бюджетів, загальний бюджет – понад 5 млн. грн.

“До речі, у Дружківці сьогодні (24 січня) відкрили аж чотири об’єкти – басейн, дитяче інфекційне відділення та два молодіжні центри. Це говорить про те, що місцева влада вміє використовувати гроші й бачить перспективу розвитку свого міста”, – зазначив Жебрівський.

“…Мені приємно, коли отримуємо відгуки з тимчасово окупованої території, коли люди, які досі перебувають під так званою «владою» російських наймитів, питають: невже правда, що на вільній від окупанта території Донеччина будується, ремонтується, роздаються гроші малим підприємцям для створення власного бізнесу. Моя мета, щоб люди, які проживають на тимчасово окупованій території, захотіли жити в Україні. Бо там де Україна – там, сучасно, класно й перспективно”, – заявив голова облВЦА.

Читайте також:
На Донеччині відкрили шосту опорну школу. І хай “сепари” заздрять. ФОТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна