Всю зарплату за 2017 рік Порошенко переказав на благодійність, – АП

 

Заробітна плата президента Петра Порошенка у 2017 році становила 336 тисяч гривень.

Про це повідомляє агентство “Інтерфакс-Україна” з посиланням на відповідь адміністрації президента на інформаційний запит.

Таким чином, в середньому за місяць Порошенко нараховувалося 28 тис. грн.

Вся сума зарплати складається з посадового окладу і на підставі поданої заяви була перерахована на благодійні цілі, зазначили в АП.

При цьому зарплата голови адміністрації президента Ігоря Райніна складала 537 775 гривень (сюди входить оклад і надбавки; в середньому 44,8 тис. грн./міс.).

Зарплата (оклад, надбавки, інші виплати) першого заступника голови адміністрації президента Віталія Ковальчука становила близько 431 тисячі гривень, заступників голови АП Костянтина Єлісєєва – понад 498,5 тисячі гривень, Ростислава Павленка – 440,6 тисячі гривень, Валерія Кондратюка – 532,8 тисячі гривень, Олексія Філатова – 354,5 тисяч гривень, Дмитра Шимківа – 360,6 тисячі гривень.

Читайте також:
Порошенко подав нову е-декларацію: зарплата 30 тис. грн.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна