Вибух на шахті під Покровськом: четверо гірників у важкому стані

 

Четверо з восьми потерпілих внаслідок вибуху, що стався 22 січня на шахті в селі Удачне біля міста Покровськ Донецької області, перебувають у важкому стані.
Про це повідомив голова обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

“Шахтарі, постраждалі під час спалаху повітряно-метанової суміші на шахтоуправлінні «Покровське», зараз перебувають у Краматорському опіковому центрі. Як доповів мені заступник директора департаменту охорони здоров’я ДонОДА Володимир Колесник, стан чотирьох гірників лікарі оцінюють як середнього ступеня тяжкості, ще четверо перебувають у стані, близькому до тяжкого”, –розповів Жебрівський у “Фейсбуці” 23 січня.

За його даними, станом на 10:00 роботи з ліквідації аварії на шахті тривають – працюють відділення воєнізованого гірничо-рятувального загону.

Покровський відділ поліції Донецької області повідомив, що його співробітники встановлюють обставини вибуху на шахті “Покровська”.
Попередньо встановлено, що близько 15:45 22 січня у селі Удачне Покровського району у лаві 10-го блоку підприємства “Шахтоуправління «Покровське»” стався вибух метану, внаслідок якого постраждало вісім гірників.
На момент вибуху в шахті на аварійній ділянці перебували 37 шахтарів. Усіх гірників вивели на поверхню.

Читайте також:
На Донеччині зіткнулися шахтарський автобус і військовий КрАЗ

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна