У день засідання ТКГ в Мінську бойовики планують провокаційні обстріли, – штаб АТО

 

Окупаційні війська на Донбасі планують сьогодні, 18 січня, у день проведення у Мінську засідання Тристоронньої контактної групи, обстріляти власні позиції та житлові квартали по обидва боки лінії розмежування.
Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО.

“За оперативною інформацією, у день зустрічі у Мінську Тристоронньої контактної групи, противник планує цинічно здійснити обстріли з використанням важкого озброєння власних позицій та житлових кварталів населених пунктів з обох боків лінії розмежування – як на контрольованій, так і на непідконтрольній Україні території”, – йдеться у повідомленні з посиланням на розвідку.

“Такі плани бойовиків спрямовані на дискредитацію України та її Збройних сил не лише в очах світової спільноти, а й на збурення ненависті з боку цивільного населення тимчасово окупованих територій. Крім того засвідчує зацікавленість ворога у подальшому загостренні конфлікту”, – завили у штабі.

Як повідомляла “Новинарня“, 18 січня на зустрічі ТКГ в Мінську планується зокрема обмін списками полонених для нового обміну.

Читайте також:
Зустріч Кучми, Марчука, Горбуліна й Порошенка на Банковій:
названо задачі України в ТКГ на 2018 рік

Тягач збився з колії. Як загинули Іванов та Беляєв з 54-ї бригади. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна