Сепаратисти ОРДЛО встановили драконівські тарифи на дзвінки в Україну

 

У той час як мобільний оператор “Vodafone Україна” вже кілька днів не працює на території ОРДЛО, місцеві  мобільні оператори активізували свою роботу і ввели функцію дзвінків на українські номери.

При цьому тарифи встановили драконівські: вартість хвилини дзвінка на номер українського оператора становить 5-7 гривень за хвилину.

Про це на своїй сторінці у “Фейсбуці” написав журналіст-переселенець Денис Казанський.

“Луганський оператор «Лугаком» ввів функцію дзвінків на українські номери. От тільки вартість дзвінків тепер, як ви розумієте, відрізняється. Подзвонити з Луганська на стаціонарний український номер буде коштувати близько 5 гривень, а на мобільний – і взагалі близько 7 гривень за хвилину“, – переповідає Казанський.

Дзвінки з донецького “Фенікса” також будуть коштувати близько 5 гривень за хвилину.

“Це захмарні і абсолютно неадекватні цифри. Для порівняння, дзвінки з українських операторів у Росію або Польщу коштують близько 1 гривні за хвилину, якщо підключити спеціальний тариф”, – наголосив Казанський.

Як повідомляла “Новинарня“, що на окупованій частині Донецької області вже кілька діб нема мобільного зв’язу українського оператора “Vodafone”, де спричинило хвилювання серед населення ОРДО та переселенців, у яких залишаються родичі на окупованій території.

Бойовики і сепаратисти “ДНР” заявляють, нібито кабель зв’язку пошкодили ЗС України.

Читайте також:
“Мобільна” криза “ДНР”: Vodafone хоче ремонтувати кабель,
Захарченко – “віджимати” Vodafone

Розпач і гнів, але не в той бік: ОРДЛО залишилось
без останнього українського мобільного оператора

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна