До “армії ДНР” прибуло цивільне поповнення з Росії, – “ІС”

 

“Армія ДНР”, вона ж 1-й армійський корпус ЗС РФ на Донбасі, отримала чергове підкріплення найманців з Росії – близько 240 осіб.
Як передає “Новинарня“, про це йдеться у звіті групи “Інформаційний спротив” за 15 січня.

“До складу «6-го омсп» і «11-го омсп» (окремих мотострілецьких полків – “Н”) окупаційних військ з РФ прибули партії російських найманців на доукомплектування. Всього дві партії по 120 осіб (частина з них спрямована в інші частини «1 АК ДНР»)”, – ідеться в повідомленні на ФБ-сторінці координатора “ІС” народного депутата Дмитра Тимчука.

“Справляють враження винятково цивільних людей, без військової підготовки (очевидно, що не пройшли навіть курс базової підготовки в «ростовських таборах»), багатьом «за 40».
Прибулих найманців змушують підписати «контракт на проходження військової служби» в окупаційних військах”, – сказано у звіті.

Читайте також:
“Руссо туристо”. У підрозділи ОРДЛО прибули 200 кадрових офіцерів з Росії,
чекають ще найманців, – “ІС”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна