У мережі з’явилося відео, як російський солдат по дурості спалив БТР за 28 мільйонів

Увага! Ненормативна лексика на відео!

 

Рядовий ЗС Росії Семен Мережников, який випадково спалив російський бронетранспортер за 28 мільйонів рублів, вийшов на волю з дисциплінарного батальйону.

11 січня в мережі з’явилося відео з інцидентом, який стався у 2017 році, коли російський строковик спричинив пожежу в степу, розігріваючи консерви на багатті, і підпалив БТР.

“Голодний солдат спалив БТР за 28 млн., розігріваючи консерви на багатті. Сьогодні він вийшов на волю, провівши півроку в дисбаті”, – передає телеграм-канал Mash.

Семен Мережников і палаючий БТР

Як відомо, БТР-82 під час навчальних занять був накритий маскувальною сіткою, брезентом і сухою травою, і вони спалахнули від розведеного Мережниковим багаття. В результаті було знищено амуніції і військової техніки на загальну суму майже 490 тисяч доларів.

Читайте також:
Порошенко зателефонував на ВОП в АТО і подякував бійцеві,
який спалив БМП ворога

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна