Жетон у банці крему: на Донеччині прикордонники знайшли в машині символіку і списки бойовиків “ДНР”. ВІДЕО

 

Жетон батальйону “ДНР” “Восток” у баночці з кремом, символіку та списки бойовиків виявили українські прикордонники в авто жінки, яка в’їжджала через лінію розмежування з непідконтрольної території.
Як передає “Новинарня” з посиланням на ДПСУ, інцидент стався 11 січня на контрольному посту “Березове” в Донецькій області.

“Автомобілем «Чері» керувала жінка. Вона прямувала з [окупованої] Макіївки (…) до Волновахи. Під час оформлення співробітники Держприкордонслужби ініціювали проведення поглибленого огляду спільно з представниками фіскальної служби. Як результат, у багажнику транспортного засобу було знайдено символіку так званої «ДНР», номерний жетон батальйону «Восток», п’ять набоїв «Флобера» та список «військовослужбовців ДНР» із розмірами одягу, позивними і антропометричними даними. Варто сказати, що жетон «Востока» знаходився в коробці з кремом”, – інформує ДПСУ.

Як пояснила жінка оперативним співробітникам прикордонного відомства, речі, які мають відношення до незаконних збройних формувань, їй начебто не належать. Мовляв, вона нещодавно купила авто, а знайдені предмети з того часу залишалися в багажнику.

За цим фактом поінформовано Службу безпеки України, Національну поліцію та штаб АТО. Наразі тривають подальші перевірочні заходи.

Читайте також:
На Донеччині прикордонники зупинили кочегара з членським квитком “ДНР”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна