АТО: три обстріли за добу, двоє поранених

 

Минулої доби, 9 січня, зафіксовано три обстріли з боку бойовиків по позиціях сил АТО. Українські військові на провокації агресора не піддалися та вогонь у відповідь не відкривали.
Унаслідок обстрілів не загинув жоден український військовослужбовець, проте поранень зазнали двоє наших захисників, повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Луганському напрямку ворог застосував піхотне озброєння у районі Світлодарської дуги. Спочатку окупанти з ручного протитанкового гранатомета обстріляли захисників Луганського, а згодом зі стрілецької зброї турбували оборонців Травневого.

На Донецькому напрямку загарбники порушували перемир’я на Приазов’ї – вони вели вогонь зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та випустили вісім мін з мінометів калібру 82-мм по наших опорних пунктах поблизу Павлополя.

Читайте також:
Вертеп, кульки і віршик про москаля:
10-та бригада оригінально святкує Різдво на передовій. ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна