Київська поліція заявляє про розкриття кривавого вбивства, що сталося у Святвечір на Подолі

 

Столична поліція заявляє про розкриття вбивства, яке сталося в Києві в ніч на Різдво, коли на вулиці Костянтинівській виявили зарізаного чоловіка.

“На розкриття цього злочину були зорієнтовані співробітники карного розшуку Подільського району та столичного главку. Правоохоронці провели комплекс оперативно-розшукових заходів, опитали свідків та очевидців події, а також переглянули камери відеоспостереження. Відтак встановили, що до вбивства чоловіка причетні 35-річна уродженка Запорізької області та 31-річний раніше судимий мешканець Донецької області.
Вже наступної доби після скоєння злочину правопорушників затримали та доставили до управління поліції для проведення всіх необхідних слідчих дій”, – повідомила прес-служба ГУ Нацполіції Києва.

За попередніми даними, під час вживання алкогольних напоїв у квартирі у “фігурантів” виник раптовий конфлікт з потерпілим. У результаті цього 48-річний уродженець Херсонської області отримав колото-різане поранення.

Аби приховати сліди злочину, зловмисники витягнули закривавлене тіло чоловіка з помешкання на вулицю, де його невдовзі помітили сусіди та викликали поліцію.

За даним фактом слідчим відділом Подільського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Фігурантам загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Готуються матеріали на оголошення повідомлення про підозру у вчиненні злочину та обрання міри запобіжного заходу.

Читайте також:
Розслідування вбивства Ноздровської – під контролем голови Нацполіції,
слідство розглядає 4 версії

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна