Бойовики вперше за три доби порушили “режим тиші” на Луганському напрямку

 

За минулу добу, 4 січня, російсько-окупаційні війська 2 рази обстріляли позиції сил АТО, порушивши домовленості Тристоронньої контактної групи про припинення вогню на час новорічно-різдвяних свят.

Внаслідок бойових дій один військовослужбовець ЗСУ зазнав поранення, повідомляє прес-центр штабу АТО.
Пораненого оперативно доставили до військового шпиталю й надали необхідну лікарську допомогу, загрози для життя немає.

Як зазначається в повідомленні, вперше за останні три доби бойовики порушили режим перемир’я на Луганському напрямку: увечері випустили більше 10 мін калібру 120-мм по оборонних укріпленнях сил АТО довкола Луганського.

На Донецькому напрямку, ще за світлої пори доби, ворог вів вогонь з гранатометів та стрілецької зброї, а також 120-мм мінометів біля Верхньоторецького.

Українські воїни жодного разу вогонь у відповідь не відкривали.

ОНОВЛЕНО. Військовослужбовець ЗСУ 4 січня дістав поранення неподалік Світлодарська на Луганському напрямку, уточнив на брифінгу речник Міноборони з питань АТО Максим Праута.

Читайте також:

В окупованій Макіївці бойовик “ДНР” накинувся на машину ОБСЄ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна