У МОУ уточнили, де зазнали поранень двоє військових 2 січня

 

Минулої доби, 2 січня, в зоні АТО бойовики шість разів відкривали вогонь в бік Збройних сил України. Українські військові обстрілів не влаштовували.

При цьому вся ескалація припала на Донеччину. “На Луганському напрямку вчора не зафіксовано жодного порушення режиму тиші”, – розповів на брифінгу речник Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник.

На Донецькому напрямку бойовики вночі обстріляли з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї оборонців Авдіївки. Після обіду бойовики активізувалися неподалік Верхньоторецького, де відкрили вогонь з 82-мм мінометів, гранатометів та піхотної зброї.
Ввечері НЗФ з 82-мм мінометів, озброєння БМП та стрілецької зброї вели вогонь поблизу Гнутового, обстріл тривав майже годину. Окрім цього, поблизу Водяного, після 18-ї години та до пізнього вечора, з незначними перервами, бойовики обстрілювали позиції українських військових зі стрілецької зброї та гранатометів.

2 січня внаслідок бойових дій жоден український військовий не загинув, двоє – отримали поранення. Це сталося під час обстрілів Авдіївки та Водяного, повідомив полковник Мотузяник.

Читайте також:
Марчук порівняв війну на Донбасі з Ольстером

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна