Суддя з Київщини на смерть збив пішохода в столиці, – ЗМІ

 

Водій позашляховика Land Rover, який збив пішохода у Голосієвському районі Києва, пройде тест на вміст алкоголю в крові.

Як повідомляє “Громадське” з посиланням на власні джерела, за кермом авто перебував суддя з Київщини.

 

У коментарі кореспонденту видання патрульні поліцейські, які були присутні на місці ДТП, повідомили, що водій позашляховика поїхав для проходження тесту на вміст алкоголю в крові.

“Коли ми приїхали на місце ДТП, то побачили швидку допомогу, яка констатувала смерть чоловіка. Загиблий чоловік 1959-го року народження”, — сказала у коментарі Громадському патрульна поліцейська Аліна Горіленко.

На питання, чи був водій напідпитку, поліцейська відповіла: “Я цього не знаю, бо я не лікар. У такому випадку людину відправляють у медзаклад”.

Позашляховик з місця аварії евакуюють.

За інформацією двох співрозмовників “Громадського” в МВС, водій позашляховика — суддя Васильківського міжрайонного суду Київської області Сергій Корнієнко.

Зазначимо, що в декларації судді з таким прізвищем та ім’ям у графі “транспортні засоби” вказана та сама модель автівки Land Rover, що й була на місці ДТП.

Читайте також:
Смертельна ДТП в Києві: п’яного начальника МРЕВ уже “відмазують”. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна