Кабмін звільнив Анастасію Дєєву з посади заступника міністра МВС. Аваков дякує

 

Кабінет Міністрів своїм рішенням звільнив заступника міністра внутрішніх справ Анастасію Дєєву.
Про це журналістам повідомив віце-прем’єр-міністр Павло Розенко, передає “Радіо Свобода”.

“Дєєву звільнили за власним бажанням”, – сказав він.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков подякував за роботу своїй заступниці.
“Скажу прямо – вона молодець! Блискуче реалізувала всі проекти, які були заплановані. Життя створює безліч викликів, гадаю, з ними вона впорається так само добре, як і в МВС! Дякую за службу”, – написав він на своїй сторінці в “Твіттері”.

Нагадаємо, в жовтні 2016 року 24-річну Анастасію Дєєву призначили заступником міністра внутрішніх справ з питань євроінтеграції. Це призначення викликало резонанс. Зокрема, багато обговорювався вік дівчини; прописаний у біографії 10-річний досвід роботи; спосіб, у який її призначили, та особисті фото еротичного характеру, які знайшлись у мережі.

У 18 років Дєєва отримала першу роботу – помічника народного депутата від Партії регіонів Леоніда Кожари. Коли той очолив Міністерство закордонних справ в уряді Миколи Азарова, почала допомагати іншій регіоналці – Олені Нетецькій. Деякий час працювала в Міністерстві закордонних справ.

В МВС Дєєва займалася не лише євоінтеграцією, а й іншими напрямками.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна