Гройсман наполягає на відставці голови Укроборонпрому

 

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман порушить перед президентом Порошенком питання про звільнення голови державного концерну “Укроборонпром” Романа Романова.

Про це прем’єр повідомив під час засідання Кабінету Міністрів у середу, 27 грудня.

Причиною Гройсман назвав невиконання доручення уряду про погашення заборгованості із заробітної плати на ДП “Миколаївський суднобудівний завод” (колишній “Завод ім. 61 комунара”), що входить до держконцерну.

Глава Кабміну нагадав про дане ним доручення голові держконцерну забезпечити погашення заборгованості на суднозаводі до 25 грудня, яке досі не виконано.

“Я чув зворотну інформацію, що вони цього не можуть зробити. Я цього не розумію. Тому я сьогодні підпишу прохання на ім’я президента”, – сказав Володимир Гройсман, наголосивши, що Роман Романов має самостійно написати заяву на звільнення вже сьогодні.

Він висловив сподівання, що “президент дуже швидко прийме рішення про звільнення людей, які не справляються з дорученням прем’єр-міністра”.

“Прийде новий керівник, і він знайде рішення погасити заборгованість перед людьми”, – заявив глава уряду.

Читайте також:
Аудитори заявили про фінансові порушення в “Укроборонпромі”
на сотні мільйонів гривень

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.