Третя доба перемир’я: по одному обстрілу на сектор

 

За минулу добу, 25 грудня, в зоні АТО бойовики двічі обстріляли позиції Збройних сил України. Внаслідок бойових дій жоден український військовий не загинув та не отримав поранення.
Про це повідомив на брифінгу речник Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник.

На Луганському напрямку після 21-ї години незаконні збройні формування один раз відкрили вогонь зі стрілецької зброї по позиціях ЗСУ поблизу Станиці Луганської.

На Донецькому напрямку близько 19-ї години бойовики здійснили мінометний обстріл позицій українських військових неподалік Павлополя, випустивши п’ять 120-мм мін.

“Зважаючи на те, що зазначені обстріли кваліфікувалися як провокаційні, і не несли загрози життю наших військовослужбовців, українські підрозділи не відкривали вогонь у відповідь”, – зазначив полковник Мотузяник.

Нагадаємо, ТКГ в Мінську домовилася про повне припинення вогню на час новорічних і різдвяних світ з 0:00 23 грудня.

Читайте також:
Олег Шевченко і Юрій Золотарьов. Ще двоє загиблих внаслідок бойових дій на Донбасі. ФОТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна