В Одесі поліція зупинила сильно п’яну чиновницю міськради за кермом з дитиною. ВІДЕО

 

В Одесі патрульна поліція зупинила автомобіль Nissan Micra, за кермом якого перебула чиновниця міськради в стані сильного алкогольного сп’яніння.

Відео затримання оприлюднено в YouTube на каналі Yurec Odessa.

Як інформує “Думська”, при складанні протоколу жінка вела себе неадекватно, нецензурно ображала патрульних поліцейських і намагалася вдарити журналіста, який знімав на камеру те, що відбувається.
Весь цей час поруч із п’яною водійкою перебувала дитина, яка їхала з нею в машині.

У соцмережах з’ясували, що затримана – заступник начальника департаменту надання адміністративних послуг Одеської міськради Діана Тірновенко.

“Працівник міськради Тірновенко Діана Леонідівна їхала за кермом в такому стані з вулиці Люстдорфська дорога, 55, до вулиці Пушкінська, 31. Їхала часом зі швидкістю понад 120 км/год. Ігноруючи червоні сигнали світлофора. При цьому на пасажирському сидінні був неповнолітня дитина”, – сказано в анотації до відео.

В патрульній поліції зазначили, що машину в результаті поставили на штрафмайданчик.

Читайте також:
Поліція затримала за водіння напідпитку голову Одеського суду Глуханчука. ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна