На Світлодарській дузі підірвалися на розтяжці троє військових ЗСУ

 

У четвер, 21 грудня, на Світлодарській дузі (Луганський напрямок) зазнали поранень троє військовослужбовців Збройних сил України, які підірвалися на ворожій розтяжці.
Як передає “Новинарня“, про це йдеться в сюжеті каналу “112 Україна”.

“Раптом неподалік лунає вибух… За кілька хвилин з’ясовується – неподалік спрацювала розтяжка. Напередодні з того самого місця місця відігнали ворожу групу”, – розповів журналіст Ігор Меделян, який був присутній неподалік місця події під час вибуху.

“Наче не було – а тут знову з’явилася. Вони ж по ночах тут лазять”, – сказав боєць на “нулі”.

Інший армієць, Олександр, зазначив, що з-поміж трьох поранених один – середньої тяжкості, двоє – легкі, але в одного з них осколками уражено обличчя.

Також Меделян з посиланням на “Грузинський легіон” спростував інформацію про загиблого в цьому підрозділі, про що повідомлялося днями в соцмережах. Натомість семеро поранених грузинів на Світлодарці насправді були лише легко контужені.

Як відомо, на Світлодарській дузі тримає оборону 54-та окрема механізована бригада ЗСУ.

Читайте також:
Десантник Андрій Борисенко загинув біля Кам’янки. 20-та жертва сил АТО у грудні

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна