Росія перекинула в ОРДЛО чергові партії пального і кадрових офіцерів, – “ІС”

 

Російська Федерація продовжує постачати в ОРДЛО паливно-мастильні матеріали та офіцерів своїх збройних сил для командних посад у 1-му й 2-му армійських корпусах.
Як передає “Новинарня“, про це йдеться у звіті групи “Інформаційний спротив”, що співпрацює з українською розвідкою, від 20 грудня.

“Для забезпечення терористичної діяльності «1 АК ДНР» і «2 АК ЛНР» в період з 12 по 18 грудня ц. р. з території Росії було доставлено близько 2300 тонн ПММ (на залізничні станції Ровеньки та Червонопартизанськ).

У підрозділах «1 АК ДНР» і «2 АК ЛНР» (оперативно підпорядковані 8-й загальновійськовій армії Південного військового округу ЗС РФ) продовжує проводитися ротація командного складу з числа кадрових офіцерів ЗС РФ“, – сказано у звіті, який поширив координатор “ІС”, народний депутат Дмитро Тимчук.

Читайте також:
“Руссо туристо”. У підрозділи ОРДЛО прибули 200 кадрових офіцерів з Росії,
чекають ще найманців, – “ІС”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна