На засніженому автомобілі чиновника “забули” бойову гранату. ФОТО

У центрі Києва на передньому склі засніженого автомобіля чиновника невідомий “забув” гранату РГД-5.

Як повідомляє поліція Києва, це стало відомо ввечері 18 грудня до правоохоронців звернувся 43-річний киянин, заступник директора департаменту ПАТ.

Канал NewsOne із посиланням на джерела у правоохоронних органах Києва повідомляв, що це співробітник Державної зернової корпорації, а боєприпас він виявив на своїй “Мазді”, яка стояла на парковці в районі НСК “Олімпійський”.

Поліція інформує: “Чоловік повідомив, що у снігу на передньому склі власного авто він виявив підозрілий предмет, схожий на гранату. На місце події негайно виїхала патрульна поліція, слідчо-оперативна група та вибухотехніки”.

До авто прикріпили гранату
“Машину киянин залишив напередодні на вулиці Саксаганського, а коли повернувся, помітив на автомобілі небезпечну знахідку. Під час огляду вибухотехніки встановили, що це – граната РГД-5”, – підтверджує прес-служба ГУ НП столиці.

Гранату вилучили. Внаслідок події ніхто не постраждав.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, п. 5 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодекс (замах на умисне вбивство). Проводять слідчі та розшукові дії для встановлення осіб, причетних до правопорушення.

Читайте також:
Трилер під Миколаєвом: грабіжник з гранатою тікав на поліцейському авто
і був знищений. ВІДЕО

На Львівщині військовий продавав гранати з частини
по тисячі гривень

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна