Після Корнета: новий ватажок ОРЛО змінив керівництво “МВС ЛНР”, – “ІС”

 

Самопроголошена влада на окупованих районах Луганщини (ОРЛО) змінила так званого “міністра внутрішніх справ ЛНР”.
Як передає “Новинарня“, це випливає зі зведення групи “Інформаційний спротив”, яке 18 грудня оприлюднив її координатор, народний депутат України Дмитро Тимчук.

Керівником “МВС ЛНР” став Михайло Параскєєв – замість Ігоря Корнета, який у листопаді влаштував переворот у “республіці” зі зміщенням ватажка “ЛНР” Ігоря Плотницького.

“Т. зв. «в. о. глави ЛНР» Л. Пасічник погодив з російськими кураторами проведення кадрової чистки в «МВС ЛНР». Зокрема, на даний момент вже відбулася низка кадрових змін – призначений на посаду в. о. «заступника міністра МВС» Ю. Говтвін, на посаду в.о. «міністра МВС – начальника поліції громадської безпеки» М. Параскєєв і в.о. першого заступника «міністра МВС» – Р. Ведмеденко”, – йдеться у зведенні “ІС”.

Варто зазначити, що у серпні 2017 року в повідомленнях на сайті “МВС ЛНР” Михайло Параскєєв фігурував як “заместитель начальника УСБ МВД ЛНР” (“заступник начальника управління власної безпеки МВС”), мав погони полковника.

Якраз 18 грудня “МВС ЛНР” відзначає “день служби власної безпеки”.

За даними сервісу “Миротворець“, луганчанин Параскєєв Михайло Сергійович, 20.11.1976 р.н. – колишній співробітник органів внутрішніх справ України, зрадник Батьківщини (орієнтування МВС на розшук з квітня 2015 р.).

Нагадаємо, після зміни ватажка “ЛНР” Ігор Корнет, який став чинником усунення Ігоря Плотницького, формально зберіг посаду “глави МВС”. Однак надійшло повідомлення про те, що в Росії розслідують справу про вбивство, в якій фігурує Корнет.

Крім того, в. о. “глави ЛНР” Леонід Пасічник в ефірі телеканалу “Росія 24” заявив, що “керівні пости в “республіці” займатимуть віддані її інтересам та ідеям люди, які не піддаються корупції”.
Пасічник сказав, що “керівництво “республіки”, безумовно, буде змінюватися”.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна