Інформатору “ЛНР” дали 4 роки і 5 місяців тюрми

 

Чотири роки і п’ять місяців в’язниці отримав інформатор, який передавав бойовикам “ЛНР” дані про дислокацію підрозділів Збройних сил України.

Про це 15 грудня повідомила прес-служба прокуратури Луганської області.

“Встановлено, що протягом 2015 року поплічник терористів, знаходячись у м. Кремінна, збирав інформацію щодо дислокації особового складу підрозділів, військової техніки та фортифікаційних споруд Збройних Сил України на території Кремінського району, міст Сєвєродонецька, Лисичанська, Рубіжного Луганської області, яку мобільним зв’язком передавав представникам так званого «розвідувального підрозділу Міністерства оборони» терористичної організації «ЛНР»”, – зазначено в повідомленні.

“Факт передачі зазначеної інформації сприяв представникам терористичної організації “ЛНР” в здійсненні збройного опору силам АТО”, – зазначають у прес-службі.

Прокуратура не називає суд, який виніс вирок.

Читайте також:
Обмін полоненими з ОРДЛО: Україна віддає російського танкіста Гаджиєва

Інформатора “ДНР” посадили на 4,5 роки

СБУ затримала на Луганщині інформатора “ЛНР”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна