Банда з ОРДО причетна до викрадення 30 кг коштовностей на Житомирщині, – ГПУ

 

Банда “фейкових поліцейських”, яких 13 грудня затримали в Запорізькій області, серед іншого причетна до гучного пограбування на Житомирщині – там вони вкрали 30 кілограмів коштовностей.

Про це повідомила прес-служба Генеральної прокуратури.

ГПУ підозрює, що саме ці злочинці 19 листопада ввечері на автодорозі в Бердичівському району пограбували авто двох підприємців, вкравши в них близько  30 кг ювелірних виробів на 15 мільйонів гривень.

 

Голова Нацполіції Сергій Князєв, коментуючи оприлюднені напередодні дані про те, що дев’ять затриманих – мешканці окупованої частини Донеччини, підтвердив: так, вони були прописані на території Донецької області.
Про це очільник НПУ сказав 14 грудня в ефірі каналу “112 Україна”.
Водночас, за його словами, “мешканці Тореза, Донецька, Луганська для поліції – такі самі громадяни України”.

Як повідомляла “Новинарня“, 13 грудня в Запоріжжі правоохоронці затримали дев’ятьох зловмисників, які скоювали розбійні напади на території України, перевдягаючись у поліцейську форму.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна