У Запоріжжі затримали дев’ять фейкових поліцейських з ОРДО

 

У Запоріжжі співробітники кримінальної поліції затримали дев’ятьох зловмисників з ОРДО, які видавали себе за поліцейських.

Про це повідомляє департамент комунікації Національної поліції України.

Зазначається, що зловмисників затримали під час чергового злочину – нападу на приватний будинок.

“Попередньо встановлено, що всі вони – мешканці окупованої частини Донеччини, підозрюються в ряді зухвалих розбоїв із застосуванням зброї, що хвилею прокотилися по території держави”, – зазначив керівник НПУ Сергій Князєв.

Він додав, що зловмисники скоювали розбійні напади на громадян, зокрема на підприємців, перевдягаючись у поліцейську форму.

Начальник кримінальної поліції В’ячеслав Аброськін розповів, що затримані використовували формений одяг співробітників поліції та автоматичну зброю.

У затриманні бали участь співробітники кримінальної поліції Центрального апарату Нацполіції, ГУ НП в Житомирській області та спецпідрозділу КОРД.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна