Поки що немає жодних домовленостей на прокат “Кіборгів” за кордоном, – Держкіно

 

Домовленостей на прокат українського фільму “Кіборги” за кордоном поки що немає.
Як передає “Новинарня“, про це 12 грудня повідомив заступник голови Державного агентства України з питань кіно Сергій Неретін в ефірі “5-го каналу”.

“Доля “Кіборгів” за кордоном – це покази, як то кажуть, в таких емігрантських колах, не більше”, – сказав він.

“На жаль, немає [домовленостей з іншими країнами щодо прокату]. Ми почнемо його активно возити після прокату на Дні українського кіно в різних країнах, будемо намагатися все-таки кудись продати, але я трішки скептично оцінюю в цьому плані”, – заявив Неретін.

“Хоча інші фільми, наприклад “Дзідзьо контрабас”, вже продані в декілька країн, і це теж велика перемога”, – додав чиновник із Держкіно.

Нагадаємо, кінодрама “Кіборги” режисера Ахтема Сеїтаблаєва – про одну ротацію оборони Донецького аеропорту – вийшов в український прокат 7 грудня та отримав захоплені відгуки.
За перший вікенд прокату “Кіборги” побили рекорд касових зборів для вітчизняних фільмів.

Читайте також:
Російський журналіст Лойко спробував вибачитися за скандал
з приводу “плагіату” “Кіборгів”. Невдало

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна