Силовики затримали Саакашвілі

 

Правоохоронці сьогодні, 8 грудня, затримали лідера “Руху народних сил” Михеїла Саакашвілі.

Про це повідомив Давид Сакварелідзе у “Фейсбуці”.

“Затримали Міхеїла! Везуть в СБУ на Аскольдів провулок!!!”, – написав він.

У коментарі “Українській правді” Сакварелідзе уточнив, що Саакашвілі затримали в квартирі у його товариша близької 22-ї години. За словами Сакварелідзе, зв’язку з лідером РНС немає.

Речниця партії “Рух нових сил” Мар’яна Почтар підтвердила інформацію про затримання Саакашвілі та повідомила, що правоохоронці атакують наметове містечко.

До Саакашвілі на Аскольдовий провулок приїхав адвокат. Він повідомив “УП”, що намагається пройти, але його не пускають. За словами Почтар, територію перекрили автобусом.

Як повідомив у “Фейсбуці” генеральний прокурор Юрій Луценко, “згідно з постановою пр розшук працівники Нацполіції виявили місце перебування М.Саакашвілі на вулиці Відрадній міста Києва та затримали його”.

За словами Луценка, затриманого помістили в ізолятор тимчасового тримання.

“Плануються слідчі дії  та звернення в суд про обрання запобіжного заходу. Як і обіцяли, силовики зробили все, щоб уникнути крайніх силових дій і крові”, – запевнив генпрокурор.

Нагадаємо, раніше Саакашвілі залишив наметове містечко біля Верховної Ради через погіршення стану здоров’я – спершу в нього сів голос, потім піднялася температура.

На12:00 неділі, 10 грудня, він заанонсував нову акцію “Марш за імпічмент” у центрі Києва.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна