Реабілітація ветеранів АТО: “Творча криївка” кличе на благодійний аукціон та концерт у Львові

 

У суботу, 9 грудня, МБФ “Творча Криївка” проведе у Львові благодійний захід, метою якого є підтримка ветеранів АТО та збір коштів на творчу реабілітацію воїнів.

У програмі заходу – концерт пісень бійців та волонтерів, виставка та аукціон картин “Воїни малюють мир”.
Картини створені бійцями під час творчої реабілітації, в рамках проектів благодійної організації “Міжнародний благодійний фонд “Творча Криївка”.

Коли: 9 грудня 2017
О котрій: 16:00
Де: ветеранська ресторація “Патріот” (вул. Дорошенка,7)

Відвідавши благодійний захід, гості допоможуть багатьом бійцям та ветеранам віднайти душевну рівновагу.
Під час благодійного заходу присутні матимуть змогу послухати гарних пісень у виконанні воїнів та волонтерів, серед яких Тарас Гривул (ЗСУ); Ярослав Пиж (волонтер), Лев Скоп (волонтер), “Шульц” (доброволець ОУН), Олег “Бандера” (батальйон “Донбас”), Станіслав Паплінський (захисник ДАПу) та учасники проекту “Пісні війни”: Олександр Рожко (ветеран АТО), Богдан Ковальчин (ЗСУ), Максим Перев’язко та Зеник Медюх (батальйон ім. Кульчицького НГУ).
Ведучий заходу: Тарас Дідула.

Усі зібрані кошти будуть спрямовані на організацію нових заїздів творчої реабілітації та розбудову стаціонарного реабілітаційного центру “Бережниця” в Івано-Франківській області.

Читайте також:
Три роки “Творчої Криївки”: реабілітація мистецтвом, і не тільки

Як писала “Новинарня“, перші заїзди з творчої реабілітації почалися ще навесні 2014 року і проводилися для учасників Революції гідності. Одразу після початку антитерористичної операції “Творча Криївка” перейшла до роботи з бійцями, що захищають східні кордони України. З кінця 2016 року проводяться спеціальні заїзди також і для волонтерів.
Всього за три роки було проведено 40 заїздів, через них пройшли більше 400 учасників АТО.
Учасники бойових дій, їхні родини та волонтери під час реабілітації відвідують наймальовничіші куточки України.
Заїзди включають в себе активну фізичну діяльність, творчу роботу, оздоровчі процедури. Усе це відбувається на тлі знайомства з українською культурою та мистецтвом.

 

Новинарня” – інформаційний партнер БО “МБФ “Творча Криївка”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.