ЗСУ відбили напад ворожої ДРГ на Світлодарському напрямку, – штаб АТО

 

На Світлодарській дузі українські військові відбили напад диверсійно-розвідувальної групи.

Про це повідомляє ввечері сьогодні, 4 грудня, прес-центр штабу АТО.

“Один із підрозділів Збройних Сил України, який виконує бойові завдання в даному районі, відбив напад диверсійно-розвідувальної групи російсько-окупаційних військ зі складу 7-ї окремої мотострілецької бригади 2 Армійського корпусу 8 Армії Південного військового округу РФ”, – йдеться в повідомленні.

За даними штабу АТО, в результаті бойового зіткнення диверсанти кинули на місці двох поранених та одного вбитого і поспіхом залишили місце сутички.

У штабі зазначають, що противник не припиняє ведення посиленої розвідки на Світлодарському напрямку.

“У тому числі залучає до виконання завдань ДРГ, метою яких можуть бути проведення провокацій, здійснення диверсій на об’єктах транспортної інфраструктури, у місцях скупчення цивільного населення для подальшого обвинувачення та дискредитації підрозділів ЗСУ”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що виявлену 4 грудня загрозу локалізовано.

Читайте також:
У штабі АТО уточнили, де саме загинув боєць ЗСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна