Українська мілітарна традиція: від Армії УНР до ЗСУ. “Експертний корпус” запрошує на безплатні лекції

До Дня Збройних сил України Експертний корпус та фахівці з військової історії підготували лекційний полігон “Українська мілітарна традиція: від Армії УНР до ЗСУ”.

Захід відбудеться в понеділок, 4 грудня, о 17:00 в приміщенні клубу “Наш формат” за адресою: Київ, пров. Алли Горської, 5А (між площею Перемоги та ст. метро “Університет”).

Організатори обіцяють розкрити теми спадку мілітарних традицій Армії УНР, які відновлюються у Збройних силах України протягом останніх трьох років.

Вечір складатиметься із трьох виступів:

1. Перспектива відродження традицій Армії УНР в ЗСУ

Василь Павлов – історик, радник заступника голови адміністрації президента і один із лобістів повернення Армії УНР в сучасність.
Василь має практичний досвід адвокації змін в сучасній армії і презентує подальший план реформ нашого війська.

2. Контррозвідувальна діяльність як гарант національної державності

Юрій Михальчишин – історик за освітою, учасник АТО у якості співробітника департаменту захисту національної державності, має досвід законотворчої діяльності.
Він є одним із небагатьох експертів, що може фахово говорити про роботу спецслужб різних періодів нашої історії та констатувати поточний стан справ у цій сфері.

3. Реставрація бренду УНР

Павло Подобєд – співробітник Українського інституту національної пам’яті, голова правління БФ “Героїка”, дослідник історії УНР.
Павло проведе місток між українською державністю періоду 1917-1921 років та Україною ХХІ століття, а також розповість, навіщо діставати “все це” із шафи.

Модератор – Роман Кулик.

Вхід вільний за умови реєстрації: http://bit.ly/2zDPhSn

Читайте також:
Гайдукевич: Де реальна ідеологічна робота в країні і ЗСУ
на честь сторіччя українського війська?

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна