Українські військові взяли участь у параді в Бухаресті

 

У п’ятницю, 1 грудня, в Бухаресті під час військового параду з нагоди Дня національного єднання Румунії пройшла прапороносна група українських військових.

Разом із представниками Румунії та України в параді взяли участь військовослужбовці загалом 15 країн-союзників – також Болгарії, Канади, Франції, Німеччини, Греції, Італії, Польщі, Португалії, Великої Британії, Молдови, Словаччини, США, Туреччини.

Прапороносна група українських військових приїхала до Бухареста у складі підполковника Івана Чайкіна та Едуарда Антухова, Володимира Мужика, Олександра Матвійчука й Андрія Фазлутдінова з Військової академії Одеси, передає УНН.

Свято 1 грудня в Румунії відзначають на честь об’єднання румунських земель у 1918 році.

Нагадаємо, 24 серпня румунські військові брали участь у параді на честь Дня незалежності України, а перед тим представники ЗСУ пройшли на параді у Варшаві.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна