Денис Поліщук: Ми не вбивали Бузину

 

Денис Поліщук
громадський активіст, учасник АТО (командир взводу 54-го окремого розвідувального батальйону ЗСУ), один із підозрюваних у вбивстві Олеся Бузини

(FB)

Мене обвинувачують у тому, чого я не робив.

Я та Андрій Медведько не вбивали Бузину. Під час досудового слідства було встановлено, що ми навіть не були того дня в столиці.

Під час розслідування правоохоронці, прикриваючись слідчими діями, прослуховували сотні українських добровольців. Замість того, щоб знайти та покарати вбивць Небесної сотні, слідчі фабрикували справи проти українського добровольчого руху.

Окрім постійних порушень законодавства з боку прокурорів, ними сформований мотив, після якого кожен учасник війни за українську державність або ж просто громадський активіст стає злочинцем. Відтепер бути патріотом означає бути злочинцем.

Також цікаві співпадіння. Сьогодні (29 листопада) день народження у друга Лісника. Саме його група брала на себе відповідальність за ряд резонансних убивств. У тому числі і за Бузину. Дата його смерті припадає на 9 грудня 2015 року. Саме в цей день суд звільнив мене з-під варти, а ввечері СБУ звітували про ліквідацію “небезпечного терориста”.

Все це нагадує радянський терор проти українців. Сьогодні ХХІ століття, комунізм засуджений, але влада і далі вчиняє злочини проти власного народу.

Невдовзі розпочнеться судове засідання, де вкотре стане ясно, що справа сфабрикована. Точна дата стане відома найближчим часом. Спільними зусиллями доб’ємося справедливості!

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна