За рік до ЗСУ надійшло понад 10 комплексів з “Фуріями”

 

У 2017 році було виконано два державні контракти на поставку безпілотних літальних апаратів “Фурія” – один для Міноборони (комплекс оптоелектронної та артилерійської розвідки), другий для СБУ (комплекс радіоелектронної розвідки).

Про це повідомляє Національний промисловий портал.

Для МОУ відвантажено понад 10 комплексів безпілотних авіаційних комплексів А1-СМ “Фурія” з трьох апаратів кожен, розповів днями на прес-конференції директор компанії “Атлон Авіа” Артем В’юнник.

“Атлон Авіа” є розробником і виробником БПАК А1-СМ “Фурія”, який пройшов відомчі випробування в інтересах Міністерства оборони та сьогодні поставляється в ЗСУ в рамках державного оборонного замовлення.

Директор зазначив, що НПП “Атлон Авіа” на сто відсотків працює на внутрішній ринок – на задоволення потреб силових структур України.

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що до 2020 року Збройні сили України планують закупити 160 безпілотних комплексів. Це будуть комплекси розвідки та коригування артилерійського вогню.

Читайте також:
На озброєння ЗСУ надійшло п’ять “Фурій”

Турчинов благословив на війну безпілотник ударної дії “Сокіл”. ФОТОРЕПОРТАЖ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна