На Львівщині військовий продавав гранати з частини по тисячі гривень

 

На Львівщині прокуратура викрила незаконний збут бойових гранат із військової частини.

Про це повідомила прес-служба військової прокуратури Західного регіону.

“28 листопада 2017 року військовою прокуратурою Львівського гарнізону спільно з оперативними працівниками Головного відділу захисту національної державності Управління Служби безпеки України у Львівській області, в рамках контролю за вчиненням злочину, задокументовано факт незаконного зберігання та збуту бойових припасів військовослужбовцем однієї з військових частин Львівщини” – йдеться і повідомленні.

Десять гранат РГД-5 та п’ять гранат Ф1 чоловік “реалізував” за 17,5 тис. грн.

Правопорушника затримано в порядку ст. 208 КПК України. Грошові кошти за незаконну реалізацію гранат вилучено під час проведення огляду місця події в повному обсязі.

На даний час проводяться невідкладні слідчі (розшукові) дії та обшук за місцем проживання фігуранта справи. Вирішуються питання щодо повідомлення військовослужбовцю про підозру.

Читайте також:
У Десні прокуратура викрила продаж зброї і боєприпасів з військової частини

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна