На Київщині офіцер під наркотою вдарив строковика кувалдою по голові

 

У Переяслав-Хмельницькому районі Київській області офіцер однієї з військових частин Збройних сил України у стані наркотичного сп’яніння вдарив кувалдою по голові строковика.

Як повідомили в прес-службі військової прокуратури Центрального регіону, 27 листопада група військовослужбовців строкової служби виконувала ремонтні роботи в багатоцільовому класі штабу військової частини. Відповідальним за проведення робіт було призначено старшого лейтенанта З. Близько 11:00 він кувалдою умисно наніс удар у голову солдату Т., що сидів на підлозі. Строковик знепритомнів. Після надання солдатові першої медичної допомоги його доправили в один з найближчих медичних закладів.

“Разом з тим, за результатами проведеного попереднього медичного освідування встановлено, що офіцер та солдат перебували у стані наркотичного сп’яніння”, – заявили в прокуратурі.

Слідчим Переяслав-Хмельницького відділу поліції ГУ НП в Київській області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Триває слідство за ч. 1 ст. 122 КК України “умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження” (санкція передбачає покарання у вигляді виправних робіт на строк до двох років або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавленням волі  на строк до трьох років).

При цьому встановлено, що офіцер і солдат перебували у стані наркотичного сп’яніння. Триває досудове слідство за ч. 1 ст. 122 Кримінального кодексу України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді виправних робіт на строк до двох років або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Читайте також:
Дах для “Русі”. Життя та інші “подвиги” п’яного капітана ВДВ,
який лякав солдатів гранатою без чеки

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна