Клімкін анонсував нові санкції США щодо Росії в січні

 

Глава МЗС України Павло Клімкін заявляє, що Міністерство фінансів США у січні 2018 року підготує новий список російських бізнесменів і компаній, які можуть потрапити під обмежувальні заходи.

Як передає УНІАН, про це Клімкін сказав журналістам.

Міністр нагадав, що українська сторона працювала з Палатою представників та Сенатом США в питанні ухвалення Акта щодо протидії російському впливу за допомогою санкцій.

“Цей закон дуже важливий, оскільки він розширює не тільки формальний список, а саму логіку санкцій. Наприкінці січня має бути підготовлений Міністерством фінансів Сполучених Штатів за допомогою усіх американських інституцій відповідний список. Цей список сам по собі буде дуже важливим важелем впливу і важелем тиску на Росію”, – наголосив Павло Клімкін.

“Я знаю, що наші американські друзі і партнери дуже серйозно працюють над цим списком. І сам факт просування цих санкцій, я вважаю, має служити дуже доброю нагодою для нас – підвищити тиск на Росію. Звичайно, в координації з Європейським Союзом”, – сказав міністр.

Читайте також:
Держдеп США передав у Конгрес пропозиції нових санкцій
щодо силових структур та “оборонки” РФ

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна