Агента НАБУ затримала СБУ на спробі дати хабар заступниці голові Міграційної служби

 

Під час спроби передачі хабара першому заступнику голови Державної міграційної служби 29 листопада був затриманий агент Національного антикорупційного бюро.
Як передає “Новинарня“, про це повідомляє прес-служба ДМСУ.

Зазначається, що на хабарництво агент НАБУ намагався спровокувати Діну Пімахову.

“Впродовж декількох місяців агент НАБУ, син колишнього народного депутата від Партії регіонів Юрія Боярського, виконуючи незаконні вказівки окремих керівників НАБУ, неодноразово намагався спровокувати Діну Пімахову, пропонуючи великі суми хабарів за прийняття нею незаконних рішень щодо легалізації в Україні громадян В‘єтнаму та Ірану, яких навіть не існувало в реальності”, – зазначили в ДМСУ.

“Діна Пімахова, як законослухняна громадянка, звернулась із заявою до правоохоронних органів про те, що їй намагаються передати хабар. Після чого правоохоронцями було проведено комплекс оперативно-розшукових заходів по документуванню злочинної групи”, – ідеться в повідомленні.

За даними ДМСУ, агента НАБУ затримали співробітники Служби безпеки України під час спроби передати першу частину хабара в розмірі 15 тисяч доларів США.

“Злочинні дії агента НАБУ по провокуванню підкупу службової особи підпадають під відповідальність, передбачену ст. 370 Кримінального кодексу – провокація підкупу. Тривають слідчі дії”, – додали в ДМСУ.

Антикорупційне бюро наразі не коментує подію.

Читайте також:
Детективам НАБУ запропонували хабар у $800 тис. у справі про контрабанду в Одесі

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна