Wizz Air повертається до Харкова і відкриває нові рейси зі Львова

 

Угорська лоукост-авіакомпанія Wizz Air відновлює польоти з Харкова та відкриває п’ять нових маршрутів, які будуть запущені в 2018 році з аеропортів Львова та Харкова.

“Нові рейси з Харкова в Дортмунд і Катовіце будуть виконуватися двічі на тиждень, починаючи з квітня та червня відповідно”, – йдеться в прес-релізі компанії від 27 листопада.

Львівська мережа лоукост-маршрутів Wizz Air, на додачу до нещодавно оголошеного рейсу Львів-Лондон з наступної весни буде розширена трьома новими напрямками: Дортмунд, Катовіце й Гданськ.

wizz air з харкова

Як наголошують у Wizz Air, таке рішення пов’язано зі зростанням попиту серед українських пасажирів на послуги перевізника.

Ціни на рейси Wizz Air із Харкова стартують від 579 грн., зі Львова – від 279 грн.

Раніше “Wizz Air Україна” літала до Харкова і Львова, однак харківський напрямок було скасовано в червні 2014 року – через кризу в Україні та війну на Сході, а в березні була ліквідована власне дочірня компанія “Wizz Air Україна” разом зі львівським напрямком. Залишався тільки Київ з обмеженою маршрутною мережею, куди виконує рейси Wizz Air (Угорщина).

Цього року почалося відродження Wizz Air в Україні.
В авіакомпанії нагадали, що з початку 2017 року відкрито шість нових рейсів – із Києва у Варшаву, Познань і Люблін (Польща), Нюрнберг і Франкфурт-Хан (Німеччина) та Копенгаген (Данія).
Також навесні відновилося виконання перельотів зі Львова в Берлін і Вроцлав.

Разом із сьогоднішнім оголошенням (27 листопада), у 2018 році з України стартує вісім нових рейсів Wizz Air, у тому числі два нових маршрути з Києва – в Таллінн (Естонія) і Лісабон (Португалія).

Принагідно: нещодавно Wizz Air скасував плату за ручну поклажу та дозволив змінювати прізвища у квитках.

Читайте також:
Wizz Air запускає ще чотири маршрути з України, є Берлін

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна