Сину нардепа, який пограбував магазин, оголосили підозру та хочуть арештувати. ВІДЕО

 

Повідомлено про підозру синові народного депутата Ігоря Попова – 14-річному Богдану Попову, та його товаришу, затриманим за розбійний напад на магазин.

Про це 27 листопада повідомили у прес-службі прокуратури Києва.

Зазначається, що двоє неповнолітніх, хлопці віком 14 та 15 років, напередодні вчинили розбійний напад на магазин “Святковий” в Оболонському районі столиці. Їхні дії кваліфіковано за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Заздалегідь розподіливши між собою ролі, підлітки вдерлися до магазину та, погрожуючи продавцю зброєю, заволоділи грошовими коштами у сумі 2,5 тис. грн.

Одного із фігурантів на місці злочину впіймали небайдужі чоловіки, а іншого – через кілька хвилин затримали поліцейські.

Продавчині магазину, які тримали одного затриманого до прибуття поліції, розповіли, що нападник ударив одну з них.

Під час поверхневого огляду правоохоронці вилучили у хлопців “предмет, схожий на пістолет”, чорні балаклави та перчатки чорного кольору.

За цим фактом слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Підліткам, затриманим в порядку ст. 208 КПК України, місцевою прокуратурою підготовлено клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна