Білоруські прикордонники затримали трьох українців

 

Білоруські прикордонники повідомили про затримання трьох українців у районі населеного пункту села Деревна (Столинський район Брестської області).

Як зазначено на сайті Державного прикордонного комітету Республіки Білорусь, прикордонники затримали порушників з України 20 листопада.

“Двоє чоловіків і жінка виявилися громадянами України. Іноземці навмисне незаконно вирушили до Білорусі за ягодами”, – сказано в повідомленні.

Серед затриманих “були й ті, хто раніше притягувався за подібне правопорушення”.

“Деяким з них заборонено в’їжджати до Білорусі протягом 5 років”, – додали в ДПК РБ

За даним фактом стосовно одного з порушників розпочато перевірку відповідно до кримінально-процесуального законодавства.

Нагадаємо, у серпні ФСБ Росії викрала на території Білорусі 19-річного Павла Гриба.  А в жовтні-листопаді КДБ Білорусі затримав українського журналіста Павла Шаройка та керівника Костянтинівського заводу обважнювачів Олександра Скибу, звинувативши їх у шпигунстві.

Читайте також:
Відповідь на затримання Шаройка: Україна вислала білоруського дипломата

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.