У Дніпрі врятували одного з поранених у нічній стрілянині, якому куля прошила весь мозок

 

В Індустріальному районі Дніпра в ніч на 10 листопада невідомий відкрив стрілянину, внаслідок якої поранено чотирьох чоловіків.
Про це повідомили у відділі комунікації поліції Дніпропетровської області.

“Встановлено, що до групи осіб під’їхав невідомий та здійснив декілька пострілів. В результаті чоловіки отримали кульові поранення, з якими були доставлені до лікарні. Один з них – в тяжкому стані”, – йдеться в повідомленні.

З місця події поліція вилучила гільзи калібру 12 мм, працюють слідчі.

Відкрито кримінальні провадження за ст. 15 (замах на злочин) та ч. 2 п. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Як повідомляє “Мост-Днепр”, життя 21-річного хлопця, який отримав важке поранення в голову, врятували в обласній клінічній лікарні імені Мечникова.

Куля влучила в око і прошила весь мозок.

Операцію робив нейрохірург Григорій Пилипенко.

“Дмитро, 21 рік, в центрі міста отримав постріл в око. Куля через лобову долю пройшла всю праву півкулю і зупинилося в потилиці. Тільки руки хірурга, його досягнення і науковий підхід дали йому (Дмитрові) друге життя”, – передає ІА “Мост-Днепр” з посиланням на ФБ-сторінку головного лікаря ДОКЛ Сергія Риженка.

Читайте також:
Знову стрілянина в Дніпрі: загинула людина, поранено ще двох

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна