Саакашвілі заявляє, що невідомі побили його охоронця

 

Лідер “Руху нових сил”, екс-президент Грузії Михеїл Саакашвілі заявив, що в ніч на 19 листопада двоє невідомих зустріли його водія Володимира біля будинку й жорстоко побили.

Про це він написав на своїй сторінці у “Фейсбуці“.

“Після того, як за останній місяць в Грузію депортували всіх моїх охоронців і журналіста, який супроводжував мене і висвітлював мою діяльність, я залишився тільки з моїм водієм Володимиром. Він возив мене і допомагав по господарству. Сьогодні вночі двоє невідомих зустріли його біля будинку і жорстоко побили”, – йдеться в дописі.

“Володимир згадує, що дізнався дві припарковані машини, які зазвичай за нами їздять, і він завжди вважав їх машинами СБУ, а двоє нападників були спортивного вигляду і явно чекали його біля під’їзду”, – повідомив Саакашвілі.

Він додав, що дружина водія зателефонувала йому з Одеси. Вони викликали швидку допомогу та поліцію.

У лікарні у Володимира діагностували “важкий струс мозку”, повідомив політик.

“Владне ОЗУ, яке намагається вижити мене з України, одного за іншим прибирає моє безпосереднє оточення. Погано мене знаєте, с-ки!” – додав Саакашвілі.

Читайте також:
Лещенко: Знищення владою НАБУ й Саакашвілі сходяться в одній точці

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.