Кліпи французького репера Orelsan, зняті в Києві, збирають десятки мільйонів переглядів. ВІДЕО

 

Популярний французький реп-виконавець, співак і композитор Orelsan (справжнє ім’я Орельєн Котентен, Aurélien Cotentin) оприлюднив кліп на свою нову композицію під назвою Tout va bien (“Все в порядку”).

За чотири дні відео набрало майже 3 мільйони переглядів на YouTube.

Урбаністичний кліп знятий восени в Києві.

На відео можна побачити київські спальні райони з багатоповерхівками (зокрема Троєщина, вулиця Милославська на розі з проспектом Маяковського), набережну Дніпра, Поштову площу, недобудований Подільсько-Воскресенський міст тощо.

Головними героями в кліпі є сам співак та хлопчик 8-9 років. За сюжетом вони блукають вулицями Києва, стоять на химерних конструкціях величезних розмірів (кубик Рубика, робот) та їздять на авто з логотипом поліції Нью-Йорка, при цьому дитина – за кермом.

OrelSan на вулиці Милославська, Троєщина

Окрім них, у кліпі з’являються військові в формі неіснуючої армії (схожі на французьких, але в подібному до американського камуфляжі). В одному з епізодів вони “вибухають”, перетворюючись на конфеті.

У пісні також ідеться: “Якщо люди стріляють один в одного, то в кулях є вакцини. А якщо будівлі вибухнуть, то стануть зірками”.

В кінці пісні хлопчик українською мовою промовляє фразу: “Ніколи не вір тому, що написано”.

Як зазначено в описі до відео, музику до пісні допомагав писати Stromae.

Це не перший кліп виконавця, який Орелсан зняв у Києві. Раніше він опублікував відео під назвою Basique, повністю знятий на Подільсько-Воскресенському мосту.
Після оприлюднення 20 вересня 2017 року цей кліп зібрав уже понад 32 мільйони переглядів.

Раніше в Києві знімали кліпи й рекламу британська співачка Палома Фейт, бренди Apple, Motorola та ін.

Читайте також:
На київському Євробаченні-2017 – рекордна кількість пісень англійською мовою

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.