Штаб АТО готується до “концерту” з нагоди Дня російських ракетних військ і артилерії

 

Від опівночі 18 листопада російсько-окупаційні війська 10 разів порушили перемир’я. У половині випадків сили АТО давали ворогу адекватну відповідь.
Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 18:00 18 листопада.

“Проросійські незаконні збройні формування продовжують порушувати перемир’я, застосовуючи, окрім стрілецької зброї, міномети та танкове озброєння.
На Луганському напрямку ворог зі 120-мм мінометів двічі впродовж дня бив по укріпленнях сил АТО біля Троїцького, випустивши загалом 14 мін. Із озброєння БМП обстрілювали оборонців Луганського та Зайцевого, а з гранатомета – захисників Жовтого.
На Донецькому напрямку уже декілька днів поспіль епіцентром нестабільності залишається Приазов’я. Протягом дня по наших позиціях поблизу Водяного противник неодноразово вів вогонь зі стрілецької зброї, гранатометів, мінометів калібру 120-мм та озброєння танка. Також 6 розривів 120-тих мін зафіксовано неподалік Опитного”, – ідеться в повідомленні.

“Протягом найближчої доби не виключене збільшення кількості ворожих провокацій з озброєння, яке заборонене Мінськими домовленостями. Пов’язано це із завтрашнім Днем російських ракетних військ і артилерії, зазначили у штабі.

Читайте також:
Штаб АТО спростував заяви бойовиків “ДНР” про підірвані й розбиті українські БТРи

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна