Муженко відвідав Донбас вперше після переформатування ОТУ

 

Начальник Генерального штабу – головнокомандувач Збройних сил України Віктор Муженко відвідав район проведення антитерористичної операції та ознайомився з оперативною обстановкою в районі проведення АТО.

“Під час робочої поїздки місцями розташування військових частин головнокомандувач ЗСУ перевірив стан управління підрозділами, виконання ними завдань та підготовки до зими”, – повідомляє управління зв’язків з громадськістю Збройних сил 16 листопада.

Із поширених фотознімків видно, як генерал армії Муженко вивчає карти у штабі та спілкується з командуванням операції на Донбасі, зокрема з новим командувачем АТО – генерал-лейтенантом Михайлом Забродським.

Фото: ГШ ЗСУ

Як інформувала “Новинарня“, про призначення Забродського та переформатування оперативно-тактичних угруповань АТО (два замість трьох) стало відомо на початку листопада.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна