У Росії розбився пасажирський літак. Вижила лише 3-річна дитина

 

Російський пасажирський літак L-410, що належить авіакомпанії “Хабаровські авіалінії”, потрапив в аварію недалеко від селища Нелькан у Хабаровському краї, куди здійснювався переліт. Із семи осіб на борту вижила лише трирічна дитина.
Про це повідомило головне управління МНС по Хабаровському краю РФ.

“О 13.30 (5.30 за Києвом) 15.11.2017 р. в центр управління в кризових ситуаціях МНС Росії по Хабаровському краю від служби Росаеронавігації надійшла інформація про те, що при заході на посадку за 2 км від аеропорту сел. Нелькан Аяно-Майського району зникло з радарів судно Л-410, яке прямувало за маршрутом Хабаровськ – Ніколаєвськ-на-Амурі – Нелькан. За попередніми даними, на його борту перебувало 7 осіб, у тому числі 2 члени екіпажу”, – сказано в повідомленні.

Слідство розглядає три версії катастрофи: несприятливі погодні умови, помилка пілотування, технічні несправності.

Трирічна дівчинка, що вижила після аварії, доставлена в лікарню у важкому стані. Медики оцінюють її стан як важкий, але стабільний, передає РІА “Новости”.

Читайте також:
У Росії на авіашоу розбився літак. ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна