У Києві оперативно затримали банду грузинів, які пограбували подружжя на 3,5 млн грн. ВІДЕО

 

У Києві затримали групу кримінальних “грузинських гастролерів”.
Про це на своїй сторінці у “Фейсбуці” повідомив начальник ГУ НП в столиц Андрій Крищенко.

“П’ятеро громадян Грузії із застосуванням зброї та насилля відібрали у подружжя сумку із великою сумою. Коли вони били жінку і ламали руку чоловіку, ніхто з них навіть подумати не міг, що через годину опиняться у кайданках”, – йдеться в його повідомленні.

Крищенко пощирив відео пограбування та затримання:

“14 листопада біля входу до приміщення автосалону на проспекті Степана Бандери зловмисники підстерегли чоловіка та жінку, які збиралися придбати там автомобіль, та із застосуванням погроз і фізичного насильства відібрали в них сумку з 3,5 млн. гривень“, – йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури міста Києва.

Зважаючи на зухвалість при вчиненні злочину і враховуючи те, що вони озброєні, оперативники і спецпризначенці не надто “церемонилися” при затриманні грабіжників.

Усі затримані в порядку ст. 208 КПК України. В них вилучена зброя, машини, на яких вони скоювали злочини; балаклави, одяг, мобільні телефони.

“Зараз ми точно знаємо про їхню причетність до трьох аналогічних злочинів, хоча реально розуміємо, що на їхньому рахунку – більше десяти. Працюємо над доказовою базою”, – додав Крищенко.

Читайте також:
У Києві, погрожуючи зброєю, невідомі викрали з автівки сім мільйонів гривень

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна