У Міноборони уточнили втрати 13 листопада та деталі мінометного обстрілу Мар’їнки

 

Речник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко уточнив дані щодо втрат Збройних сил України 13 листопада.

“Внаслідок бойових дій жоден український військовий не загинув. Під час обстрілів наших опорних пунктів поблизу Мар’їнки та Новотроїцького двоє захисників України отримали поранення. Військовослужбовців евакуювали до лікувальних закладів, де їм наразі надається вся необхідна медична допомога”, – розповів полковник Лисенко на брифінгу в УКМЦ.

За його словами, минулої доби в зоні АТО бойовики загалом 12 разів обстріляли українських військових з мінометів, випустивши близько 60 снарядів.
Всього незаконні збройні формування 33 рази порушили “режим тиші”, 23 рази сили АТО відкривали вогонь у відповідь.

Крім іншого, бойовики “ДНР” ввечері обстріляли з мінометів житлові квартали Мар’їнки. Обстріл тривав з 19:30 до 21-ї години.

“На цей час у місті працює оглядова група, яка описує наслідки обстрілу. Зафіксовані пошкодження приватних будинків. Також на місці працюють бригади саперів, від яких надходить інформація про міни, що не розірвалися. Уточнені дані щодо пошкоджень приватного житла та інших наслідків обстрілу будуть відомі після завершення роботи оглядової групи”, – повідомив речник МОУ на денному брифінгу.

Читайте також:
АТО: противник масово застосовує міномети, два бійці поранені

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна