Росіяни випустили набір агітплакатів з інформаційної безпеки: спроба протидіяти нашому “ІнформНапалму”

З огляду на постійні витоки інформації про військовослужбовців збройних сил Росії та їх агресію в Україні й Сирії російська армія випустила плакати з інформаційної безпеки.

Як передає “Новинарня“, підбірку наочної агітації, що надійшла в ЗС РФ, оприлюднив у “Живому журналі” проросійський севастопольський блогер-пропагандист colonelcassad – Борис Рожин, редактор порталу “Голос Севастополя” та представник Центру військово-політичної журналістики cigr.net.
Він відомий зокрема тим, що у 2014 році запустив мем “вежливые люди”.

“Вважаємо, що це невдала спроба відповісти на розслідування міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm“, – заявив у “Фейсбуці” керівник українського проекту “Інформнапалм” Роман Бурко.

“Саме у нас в період з 2014-го по 2017 рік накопичилася найбільша в світі база даних власних досліджень соціальних сторінок російських військових. Кількість досліджень вже перевищила 1700, в ході яких встановлено дані більш як 1100 кадрових російських військовиків та 44 типи сучасної російської техніки на Донбасі, дані на 116 пілотів та членів екіпажів ВПС РФ, які бомблять Сирію, більше 19 сухопутних формувань ЗС РФ, які не афішують своє перебування у Сирії”, – написав Бурко.

“Кумедно, але замість солдатів НАТО, які зображені на російських плакатах, основну роботу вже виконали звичайні цивільні волонтери. Тож не такий страшний чорт, як його малюють”, – зазначив представник “Інформнапалму”.

Бурко висміяв нікчемність спроб російського військового керівництва приховати з відкритих джерел інформацію про вояків РФ.

“Росіян “палили” і будемо “палити” далі на сайті InformNapalm.org, а плакатами можна підтертися…” – констатував він.

Галерея (ще 13 плакатів, гортайте):

плакати - інформаційна безпека ЗС РФ _ (6) плакати - інформаційна безпека ЗС РФ _ (1) плакати - інформаційна безпека ЗС РФ _ (3) плакати - інформаційна безпека ЗС РФ _ (4) плакати - інформаційна безпека ЗС РФ _ (5) плакати - інформаційна безпека ЗС РФ _ (7) плакати - інформаційна безпека ЗС РФ _ (8) плакати - інформаційна безпека ЗС РФ _ (9) плакати - інформаційна безпека ЗС РФ _ (10) плакати - інформаційна безпека ЗС РФ _ (11) плакати - інформаційна безпека ЗС РФ _ (12) плакати - інформаційна безпека ЗС РФ _ (13) плакати - інформаційна безпека ЗС РФ _ (15)
<
>
Один із плакатів уже на стіні, доопрацьований на місці

За словами Бурка, нещодавно “Інформнапалм” отримав список із даними на 1091 російського військовика, який брав участь у захопленні Криму.

“Частина прізвищ з цього списку вже підтвердилась і раніше фігурувала в наших дослідженнях по Донбасу. Невдовзі ці дані також будуть оприлюднені широкому загалу”, – розповів Роман Бурко.

Читайте також:
“Інформнапалм” вирахував ще дев’ятьох російських контрактників на Донбасі. ФОТО

Розслідування катастрофи MH17: голос організатора перевезення
комплексу “Бук” належить генералу з РФ Дубінському

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна